Nahrimed Haber

Ünlü Müzik Grubu Sex Pistols’ın Hikayesini Anlatan Pistol Dizisinden İlk Fragman Geldi

Sinema - 1 yıl önce 0 Yorum
Sinema Ünlü Müzik Grubu Sex Pistols’ın Hikayesini Anlatan Pistol Dizisinden İlk Fragman Geldi
Disney+, ünlü müzik grubu Sex Pistols’a odaklanan FX mini dizisi Pistol’ın platforma ekleneceğini duyurdu. Buna göre yapım, 6 Temmuz’da kullanıcılara sunulacak.

Bilindiği üzere çevrim içi sinema ve dizili platformları, gün geçtikçe daha da yaygın hâle geliyor. Tabii ki bu popülerlik, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülüyor. Bu konuda en önde gelen platformlardan biri olan Disney+, uzun bir bekleyişin ardından 14 Haziran günü Türkiye’de hizmet vermeye başlamıştı.

Ülkemize geldiği günden beri birçok kullanıcıyı kendisine çeken Disney+, her geçen yeni film veya dizilerin kullanıcıların beğenisine sunulacağını duyuruyor. Şimdi de yapılan bir açıklama, oldukça popüler bir müzik grubunun hikayesini anlatan ‘Pistol’ isimli mini dizinin platforma ekleneceğini ortaya koyuyor.

Pistol haricinde tüm Marvel, Star Wars, Pixar film ve dizileri, tüm National Geographic belgesellerine ulaşmak için Disney+’a üye olabilirsiniz. Aylık 34,99, yıllık 349 TL’lik avantajlı fiyatı kaçırmayın. 

Pistol, 6 Temmuz’da Disney+’da

Disney+, punk rock türünde simgeleşmiş olan İngiliz müzik grubu Sex Pistols’a ve grubun gitaristi Steve Jones’ın hikâyesine odaklanan FX dizisi Pistol’ın platforma ekleneceğini duyurdu ve diziden fragman paylaştı. “Müzik, devrim, özgürlük… Hanımlar ve beyler, karşınızda Sex Pistols. FX’ten Pistol 6 Temmuz’da Disney+’ta” ifadeleriyle paylaşılan fragman, yapımın hangi gün ekleneceğini de gösterdi. 

6 bölümden oluşan Pistol’ın yaratıcılığını ünlü senarist Craig Pearce üstleniyor. Yapımın kadrosunda ise Toby Wallace, Anson Boon, Sydney Chandler, Jacob Slater, Maisie Williams, Talulah Riley, Thomas Brodie-Sangster gibi isimler yer alıyor. Son olarak dizinin bölümlerinin Trainspotting, 28 Days Later, Slumdog Millionaire gibi dev yapımlardan tanıdığımız İngiliz sinemacı Danny Boyle tarafından yönetildiğini de eklemeden geçmemek gerek. 

Disney+’a avantajlı fiyatlarla ulaşmak için buraya tıklayın.


Yorumlar (0)

Yorum Yap