Nahrimed Haber

Valorant’ın PS5 ve Xbox Series X/S Testleri Bugün Başlıyor: Hâlâ Kaydınızı Yaptırabilirsiniz

Oyun - 11 gün önce 0 Yorum
Oyun Valorant’ın PS5 ve Xbox Series X/S Testleri Bugün Başlıyor: Hâlâ Kaydınızı Yaptırabilirsiniz
Valorant’ın konsol sürümü için oluşturulan kapalı beta testleri bugün başlıyor. Peki konsol sahiplerini neler bekliyor? Beta sürüm için kayıt nasıl yapılır?

Geçtiğimiz hafta sonu sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Riot Games’in sevilen taktiksel nişancı oyunu Valorant’ın PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’e geleceğinden bahsetmiştik. Riot Games, oyunun konsol sürümü için de bir kapalı beta testi gerçekleştirecekti.

İşte Valorant’ın konsol sürümleri için oluşturulan kapalı beta test süreci, bugün itibarıyla başlıyor. Konsol sahibi oyunseverler, saat 23.00 itibarıyla Valorant için başlatılan teste dahil olabilecekler

Valorant kapalı beta sürüm için giriş kaydı nasıl yapılır?

Valorant konsol sürüm kapalı beta başlıyor

Eğer PlayStation 5 veya Xbox Series X/S konsollarından bir tanesine sahipseniz ve oynaması ücretsiz Valorant’ın kapalı beta sürüm testine katılmak istiyorsanız yapmanız gereken oldukça basit. Bu bağlamda; burada bulunan bağlantıya ulaşın ve Riot hesabınızla giriş yapın. Oyun erişime açıldığında siz de konuyla ilgili bilgilendirme alacaksınız.

Valorant’ın konsol sürümü, önemli bir özelliğe sahip olacak. Oyuncular, daha önce PC’lerde oluşturdukları hesaplarına konsol sürümde de ulaşabilecekler. Yani oyun, aslında çapraz platform desteğine sahip olacak. Ancak bu destek, sadece hesaplarla ilgili olacak. Yani PC oyuncuları kendi aralarında, konsol sahipleri de kendi aralarında eşleşmeye devam edecekler.


Yorumlar (0)

Yorum Yap