Nahrimed Haber

Xiaomi, Şimdi de Yatak Odasına Koysak Sırıtmayacak Kadar Gardıroba Benzeyen Bir Buzdolabı Tanıttı

Donanım - 5 gün önce 0 Yorum
Donanım Xiaomi, Şimdi de Yatak Odasına Koysak Sırıtmayacak Kadar Gardıroba Benzeyen Bir Buzdolabı Tanıttı
Xiaomi, alışılmışın dışında bir tasarıma sahip olan MIJIA Fresh Storage 439L Cross Ice Crystal White Refrigerator adını verdiği buzdolabını tanıttı.

Xiaomi son dönemde evlerdeki hemen her şeyi akıllı hâle getirmeye devam ediyor ve asla ürünlerine kısa isimler bulmuyor. Çinli üretici son olarak, MIJIA Fresh Storage 439L Cross Ice Crystal White adını verdiği bir buzdolabını kendi ana vatanında satışa sundu. 

MIJIA markası altındaki yeni buzdolabı, 3,2mm’lik buz kristali beyazı cam panellere sahip. Böylece buzdolabını temizlemek çok daha kolay oluyor. Ayrıca su ve yağ gibi maddeleri de temizlemek çok daha kolay oluyor. Ön altta ısı dağıtım sistemine sahip olan buzdolabının derinliği ise 60 santimetreye ulaşıyor. 439 litre toplam hacme sahip olan buzdolabının dondurucu kısmı ise 154 litreyi buluyor. Bebek gıdaları ve kuru gıdalar için de 25 litrelik bir bölme bulunuyor. 

Hızlı ve dondurmadan soğutma

mijia buzdolabı

Yeni buzdolabında Xiaomi, 360 derece hava akımı teknolojisini kullanıyor. Böylece hem soğutma işlemi hızla gerçekleştiriliyor hem de donma ve buzlanmayı engelliyor. 7 kg/12 saat hızında donduran derin dondurucuya sahip olan buzdolabı, farklı frekanslarda çalışan fanlara ve kompressörler kullanıyorlar. 

86 kilogram ağırlığındaki buzdolabının boyutları 825x680x2030 mm ve MIJIA uygulaması üzerinden kullanılabiliyor. Ayrıca buzdolabında XiaoAI sesli kontrol sistemi de bulunuyor. Xiaomi MIJIA Refrigerator Fresh Storage Cross 439L Ice Crystal White’ın fiyatı 3999 Yuan (18 bin 80 TL) ancak ön siparişte 3499 yuandan (15 bin 819 TL)  satışa çıkacak. 


Yorumlar (0)

Yorum Yap