Nahrimed Haber

Yakında Instagram Hikâyelerinizi WhatsApp’tan da Paylaşabileceksiniz

Sosyal Medya Yakında Instagram Hikâyelerinizi WhatsApp’tan da Paylaşabileceksiniz
Instagram, Facebook’a ek olarak WhatsApp için de çapraz paylaşma desteği getirmeyi planlıyor. Kullanıcılar, yakında Instagram hikâyelerini WhatsApp’ta da paylaşabilecekler.

Yakın zamanda atlanamaya reklamları test ettiği ortaya çıkan Meta bünyesindeki sosyal medya devi Instagram, şimdi de başka bir özellik üzerinde çalışmaya başladı. Yeni özellik, Meta’ya bağlı platformların birlikte kullanılabilmesi konusunda atılan bir adım olacak.

Bilindiği üzere Instagram’dan hikâye paylaştığınızda bu hikâyeyi Facebook üzerinden de paylaşabiliyordunuz. Şimdi ise WhatsApp’a da çapraz paylaşma desteği geleceği görüldü.

Instagram hikâyelerini WhatsApp’ta paylaşabileceksiniz

Özellik, mobil uygulamalar hakkındaki paylaşımlarıyla tanıdığımız Alessandro Paluzzi tarafından ortaya çıkarıldı. Paluzzi’nin keşfettiği özellik, Instagram hesabınızın WhatsApp ile entegre olarak hikâyelerin WhatsApp üzerinden de paylaşılabileceğini gözler önüne seriyor.

Paylaşılan ekran görüntüsüne baktığımızda direkt olarak Facebook bölümünün yanına WhatsApp kısmı ekleneceğini görebiliyoruz. Muhtemelen kullanıcılar, bu bölüme bastıklarında hikâyelerini WhatsApp’ın durum güncellemelerine de eklemiş olacaklar.

WhatsApp’a çapraz paylaşım getiren özellik, şu anda test aşamasında. Geniş çapta çıkışı hakkında bir bilgi bulunmuyor.


Yorumlar (0)

Yorum Yap