Nahrimed Haber

Yakuza: Like a Dragon’un Dizisi Geliyor: İşte İlk Bilgiler

Sinema - 21 gün önce 0 Yorum
Sinema Yakuza: Like a Dragon’un Dizisi Geliyor: İşte İlk Bilgiler
Yakuza: Like a Dragon oyununun dizi uyarlaması geliyor. Amazon Prime tarafından üstlenilen proje, önümüzdeki aylarda seyirci ile buluşacak.

Amazon’un Prime Video bölümü, dikkat çeken bir duyuru gerçekleştirdi. Şirket, "Yakuza: Like a Dragon" oyununun uyarlamasını yapacağını açıkladı. Bir dizi olarak karşımıza çıkacak yapım, Yakuza hayranlarını memnun edecek gibi görünüyor.

Peki Like a Dragon: Yakuza ismiyle karşımıza çıkacak dizi ne zaman yayımlanacak? Konusu ve oyuncu kadrosu ne olacak? Gelin hep birlikte diziyle ilgili yapılan tüm açıklamalara bakalım.

Like a Dragon: Yakuza konusu

Like a Dragon: Yakuza

Like a Dragon: Yakuza, serinin ilk oyunu olan Yakuza’dan esinlenilerek oluşturulacak. Oyundaki başrol karakterimiz olan Kazuma Kiryu, dizide de kendini gösterecek. Dizi, Kazuma Kiryu’nun maceralarını 1995 ve 2005 yılları olmak üzere iki bölümde gösterecek. Yapılan açıklamaya göre dizinin ilk sezonu 6 bölümden oluşacak.

Like a Dragon: Yakuza oyuncu kadrosu

Prime Video ekibi, Japonya’da düzenlediği etkinlikte Kazuma Kiryu’yu canlandıracak Ryoma Takeuchi ile sahne aldı. Dizinin diğer oyuncuları ise şimdilik açıklanmadı.

Like a Dragon: Yakuza yayım tarihi

Like a Dragon dizisi yayım tarihi

Yapılan açıklamaya göre dizinin ilk sezonu, iki parça hâlinde yayımlanacak. İlk kısım 25 Ekim’de, ikinci kısım ise 1 Kasım’da seyirci ile buluşacak.

Like a Dragon: Yakuza fragmanı

Amazon Prime Video, şu an için Like a Dragon: Yakuza’nın fragmanını yayımlamadı.


Yorumlar (0)

Yorum Yap