Nahrimed Haber

Yok Canım Ne Geç Kalması: LG, Mikrofon ve Hoparlöre Sahip Yeni Elektronik Maskesi PuriCare’i Tanıttı

Donanım - 2 yıl önce 0 Yorum
Donanım Yok Canım Ne Geç Kalması: LG, Mikrofon ve Hoparlöre Sahip Yeni Elektronik Maskesi PuriCare’i Tanıttı
Güney Koreli teknoloji devi LG, 8 saate kadar kullanım imkanı ve maksimum koruma sağlayan yeni elektronik maskesi PuriCare’i tanıttı. VoiceON teknolojisine sahip maske sayesinde kullanıcılar, maskeyi indirmeden rahatça iletişim kurabilecekler.

Birçok teknoloji markası, pandemide en çok ihtiyaç duyulan eşyalardan biri olan maskeyi daha kullanışlı ve güvenilir hale getirmek için elektronik maskeler üzerinde çalışmaya başlamıştı. Hatırlayacak olursanız ünlü oyun ekipmanları üreticisi Razer da Project Hazel adı altında kendi elektronik maskesini tanıtmıştı.

Bu kervana eklenen en yeni isim, Güney Kore merkezli teknoloji devi LG oldu. Şirket, değiştirilebilir hava filtrelerine ve birçok teknolojik donanıma sahip yeni elektronik maskesi Puricare’i tanıttı.

LG PuriCare, VoiceON teknolojisi ile desteklenen dahili hoparlör ve mikrofona sahip

LG PuriCare

LG, artık zorunlu hale gelen maskeleri kullanırken insanların rahat nefes alamaması, çenelerinin terlemesi ve gözlüklerinin buğulanması gibi birçok zorluk çektiğini, pandemi sürecinde bu zorlukların ortadan kaldırılması gerektiğini dile getirdi. 

Sadece 94 gram ağırlığında olan yeni PuriCare elektronik maske, sahip olduğu 1000 mAh’lik bataryası sayesinde 8 saate kadar kullanım ömrü sunuyor ve iki saatte tamamen şarj olabiliyor. Cihaz, aynı zamanda VoiceON teknolojisiyle donatılmış mikrofon ve hoparlör sayesinde kullanıcının konuşurken maskeyi çıkarmasına gerek kalmadan sesinin çevreye duyulabilir düzeyde iletilmesini sağlıyor.

Şirketin yapmış olduğu açıklamaya göre şık ve ergonomik bir tasarıma sahip olan maskenin en büyük avantajlarından biri de yüzü terletmiyor oluşu. PuriCare’de kullanılan kaliteli malzemelerin, yüzü tamamen koruma altına alsa da kullanıcıda herhangi bir rahatsızlık yaratmadığı belirtiliyor. Ağustos ayında ilk olarak Tayland’da tanıtılacak maskenin ne zaman piyasaya sürüleceği ve satış fiyatının ne kadar olacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmış değil.


Yorumlar (0)

Yorum Yap