Nahrimed Haber

YouTube’un "Beğen" Butonunda Tuhaf Bir Hata Ortaya Çıktı: Google’dan Açıklama Geldi

Sosyal Medya YouTube’un "Beğen" Butonunda Tuhaf Bir Hata Ortaya Çıktı: Google’dan Açıklama Geldi
Birçok kullanıcı, dün gece YouTube’daki beğeni simgesinin birden bire yok olduğunu gözlemledi. Platform, sorunu kısa sürede çözdü.

Her gün milyonlarca insan tarafından kullanılan YouTube, dün gece oldukça ilginç bir sorunla gündeme geldi. Dünya çapında birçok kullanıcı, platformdaki videoların hemen alt kısmında bulunan beğenme simgesinin kaybolduğunu gördüler.

Yukarıyı işaret eden başparmak simgesi, birden bire görünmemeye başladı. Bunun yerine beğeni sayısının sol tarafında sadece boşluk görünüyordu. Beğenmeme butonu ise yerinde duruyordu. Simge kaybolsa da videoları beğenme işlevi çalışıyordu. Yani sadece görsel bir problemdi.

Sorun kısa sürede çözüldü

*The Verge tarafından sorun sırasında alınan ekran görüntüsü.

Geniş çapta yaşanan sorunun, sadece YouTube’un web sürümünde yaşandığı ifade edildi. Yani mobil uygulamada böyle bir problem yoktu. Sorunun web’te olduğu direkt olarak Google tarafından da doğrulandı.

*Beğeni butonu böyle kayboluyordu.

YouTube paylaşılan bir destek sayfasında şirketin problemin farkında olduğu belirtildi. Beğenme butonunun düzgün çalışmadığını söyleyen platform, üzerinde çalıştığını söyledi. Bundan kısa bir süre sonra ise sorunun çözüldüğü aktarıldı. Şu anda YouTube’daki beğeni simgesi yerinde duruyor. Artık herhangi bir kaybolma söz konusu değil. Neden böyle bir şey yaşandığı ise bilinmiyor.


Yorumlar (0)

Yorum Yap