Nahrimed Haber

YouTube’un Tartışmalı Tasarımı, Tüm Premium Abonelere Sunuldu: Siz de Deneyebilirsiniz

İnternet - 17 gün önce 0 Yorum
İnternet YouTube’un Tartışmalı Tasarımı, Tüm Premium Abonelere Sunuldu: Siz de Deneyebilirsiniz
YouTube’un bir süredir tartışılan yeni tasarımı, bu kez tüm YouTube Premium abonelerine açıldı. Dileyen herkes, yeni tasarımı test edip geri bildirim verebilecek.

Dünyanın en popüler çevrim içi video platformu YouTube, son birkaç aydır yeni bir tasarım ile gündemde. Bu bağlamda; şirket ilk kez nisan ayında, hazırladığı yeni tasarımı test etmeye başladı. Ancak gelen olumsuz geri bildirimler nedeniyle bu tasarım geri çekildi. Birkaç hafta önce ise YouTube, aynı tasarımı yeniden test etmeye başladı.

Şimdiyse YouTube’dan bu tasarım için yeni bir hamle geldi. Şirket bu kez, yeni tasarımı tüm YouTube Premium abonelerinin beğenisine sundu. Dileyen kullanıcılar, basit birkaç tıklama ile YouTube’un yeni tasarımını test edip, geri bildirim verebilecekler.

YouTube’un yeni tasarımı işte böyle görünecek:

YouTube yeni tasarım

YouTube’un yeni tasarımında önerilen videolar, oynatma bölümünün hemen altında yer alacak. Yorumlar, kanal bilgileri ve başlık ise ekranın sağ tarafında yer alacak. Bu büyük değişim, kullanıcıların adapte olmalarını zorlaştıracak gibi görünüyor.

Eğer siz de yeni tasarımı test etmek isterseniz:

YouTube Premium aboneliğiniz bulunuyorsa hazırlanan yeni tasarımı siz de test edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey, buradaki bağlantıya ulaşmak. Burada göreceğiniz "Yeniden Tasarlanan İzleme Sayfası" başlığı altında yer alan "Dene" butonuna tıklarsanız yeni tasarım sizin için de kullanılabilir olacaktır.


Yorumlar (0)

Yorum Yap