Nahrimed Haber

Samsung Galaxy Watch 7 ile Galaxy Watch Ultra’nın Fiyatı Ortaya Çıktı: Apple Watch Ultra 2, Fena Köşeye Sıkışacak

Teknoloji - 8 gün önce 0 Yorum
Teknoloji Samsung Galaxy Watch 7 ile Galaxy Watch Ultra’nın Fiyatı Ortaya Çıktı: Apple Watch Ultra 2, Fena Köşeye Sıkışacak
Samsung Galaxy Watch 7 serisi ile Galaxy Watch Ultra’nın fiyatı ve renk seçenekleri ortaya çıktı. Samsung, Apple Watch Ultra 2’yi köşeye sıkıştırmayı başaracak gibi görünüyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 10 Temmuz’da düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde odaklanmış durumda. Etkinliğin parlayan yıldızı, hiç şüphesiz Galaxy Watch 7 serisi olacak. Gelen son haberlerse bu akıllı saatlerin fiyatlarını ve renk seçeneklerini gözler önüne seriyor.

Edinilen bilgilere göre Samsung, Galaxy Watch 7’yi üç farklı renk seçeneği ile satışa sunacak. Bu renk seçenekleri gri, beyaz ve yeşil olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca şirket, Galaxy Watch 7 Ultra’da tek bir renk seçeneği sunacak. Bu renk, titanyum gri olacak.

Samsung Galaxy Watch 7’de fiyat artışı olmayacak

Samsung Galaxy Watch 7

Edinilen bilgilere göre Samsung, Galaxy Watch 7 serisinin fiyatlarını Galaxy Watch 6 serisinin fiyatları ile aynı tutacak. Yani yeni akıllı saatler, 300 dolardan başlayan fiyatlarla satın alınabilecekler. Samsung Galaxy Watch Ultra ise 700 - 710 dolar aralığında satış fiyatına sahip olacak.

Samsung, bu yıl özellikle de Galaxy Watch Ultra ile gündem olacak gibi görünüyor. Çünkü bu akıllı saat, Apple Watch Ultra 2’ye doğrudan rakip olacak. Üstelik Apple Watch Ultra 2’deki pek çok özelliği sunmasına rağmen 100 dolar kadar daha uygun fiyatlı olacak. Tüm bunlar, Galaxy Unpacked etkinliğinde netleşecek.


Yorumlar (0)

Yorum Yap